Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Nicolas Mr. Nicolas
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-13828824221 email:1650259446@qq.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Keith Electronic Equipment Co., Ltd. "ayana di Kacamatan Baoan, Shenzhen. Ieu mangrupikeun panyekapan alat AI sareng SMT, bagian cadang, konsumsi sareng bahan konsumsi bantu di China. Sajauh sababaraha taun, kami parantos nyayogikeun alat canggih sareng bagian pikeun palanggan pikeun mastikeun palayanan berkualitas luhur.Dan kanggo pasar ékspor, urang badé ngarencanakeun ngembangkeun Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara, India sareng dimana butuh alat-alat SMT bagian cadang.

Filsafat bisnis: gotong royong, win-win, inovasi, silih bantosan

Kami parantos ngagem kana konsép manajemén merek tina "fokus kana kualitas produk sareng kabutuhan customer", ngaliwatan palaksanaan inovasi kabuka, manajemén operasi alus teuing, pamekaran sumber daya manusa sareng strategi sanésna, pikeun nyusun komprehensif inti saing perusahaan, nyiptakeun palanggan sareng nilai sosial, sareng kéngingkeun pujian ngahiji tina sajumlah nasabah sareng masarakat.

Produk utama:

Mesin Insertion Panasonic, Bagéan Mesin Panasonic Panasonic, Mesin Panempatan Panasonic, Alat Mesin Panempatan Panasonic, Bagian Panasonic Feeder & Feeder Parts, Feeder Trolley, SMT Squeegee, sareng sajabana. Pikeun langkung seueur ngeunaan produk kami, mangga ngahubungi kami ngaliwatan alamat email di handap ieu, ngarepkeun anjeun babarengan !.

Email: nicolas@aismtks.com

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Keith Electronic Equipment Co., Ltd. "ayana di Kacamatan Baoan, Shenzhen. Ieu mangrupikeun panyekapan alat AI sareng SMT, bagian cadang, konsumsi sareng bahan konsumsi bantu di China. Sajauh sababaraha taun, kami parantos nyayogikeun alat canggih sareng bagian pikeun palanggan pikeun mastikeun palayanan berkualitas luhur.Dan kanggo pasar ékspor, urang badé ngarencanakeun ngembangkeun Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara, India sareng dimana butuh alat-alat SMT bagian cadang.

Filsafat bisnis: gotong royong, win-win, inovasi, silih bantosan

Kami parantos ngagem kana konsép manajemén merek tina "fokus kana kualitas produk sareng kabutuhan customer", ngaliwatan palaksanaan inovasi kabuka, manajemén operasi alus teuing, pamekaran sumber daya manusa sareng strategi sanésna, pikeun nyusun komprehensif inti saing perusahaan, nyiptakeun palanggan sareng nilai sosial, sareng kéngingkeun pujian ngahiji tina sajumlah nasabah sareng masarakat.

Produk utama:

Mesin Insertion Panasonic, Bagéan Mesin Panasonic Panasonic, Mesin Panempatan Panasonic, Alat Mesin Panempatan Panasonic, Bagian Panasonic Feeder & Feeder Parts, Feeder Trolley, SMT Squeegee, sareng sajabana. Pikeun langkung seueur ngeunaan produk kami, mangga ngahubungi kami ngaliwatan alamat email di handap ieu, ngarepkeun anjeun babarengan !.

Email: nicolas@aismtks.com

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan