Komunikasi karo Supplier? Supplier
Nicolas Mr. Nicolas
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-13828824221 Email:1650259446@qq.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen Keith Electronic Equipment Co, Ltd "sing ana ing Kecamatan Baoan, Shenzhen. Iki minangka salah sawijining supplier saka peralatan AI lan SMT, alat ganti, konsumsi lan bahan konsumsi bantu ing China. Wis pirang-pirang taun, kita wis nyedhiyakake peralatan lan bagean canggih kanggo bagean. pelanggan kanggo mesthekake layanan sing bermutu tinggi .. Lan kanggo ekspor pasar, kita rencana ngembangake Eropa, Amerika Lor, Amerika Selatan, Asia Tenggara, India lan ing ngendi butuh alat ganti SMT.

Filsafat bisnis: kerjasama, win-win, inovasi, gotong royong

Kita wis ngetrapake konsep manajemen merek "fokus ing kualitas produk lan kabutuhan pelanggan", kanthi implementasi inovasi terbuka, manajemen operasi sing apik, pangembangan sumber daya manungsa lan strategi liya, kanggo nggawe komprehensif kompetitif perusahaan perusahaan, nggawe pelanggan kanthi komprehensif. lan nilai-nilai sosial, lan menangake pujian kanthi sebilangan saka pelanggan lan masyarakat sing akeh.

Produk utama:

Mesin Insertion Panasonic, Partter Insertion Panasonic, Mesin Penempatan Panasonic, Alat Placement Panasonic, Partner Feeder & Feeder Panasonic, Troli Feeder, SMT Squeegee lsp. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk, hubungi kita liwat alamat email ing ngisor iki, ngarepake kerjasama sampeyan!.

Email: nicolas@aismtks.com

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen Keith Electronic Equipment Co, Ltd "sing ana ing Kecamatan Baoan, Shenzhen. Iki minangka salah sawijining supplier saka peralatan AI lan SMT, alat ganti, konsumsi lan bahan konsumsi bantu ing China. Wis pirang-pirang taun, kita wis nyedhiyakake peralatan lan bagean canggih kanggo bagean. pelanggan kanggo mesthekake layanan sing bermutu tinggi .. Lan kanggo ekspor pasar, kita rencana ngembangake Eropa, Amerika Lor, Amerika Selatan, Asia Tenggara, India lan ing ngendi butuh alat ganti SMT.

Filsafat bisnis: kerjasama, win-win, inovasi, gotong royong

Kita wis ngetrapake konsep manajemen merek "fokus ing kualitas produk lan kabutuhan pelanggan", kanthi implementasi inovasi terbuka, manajemen operasi sing apik, pangembangan sumber daya manungsa lan strategi liya, kanggo nggawe komprehensif kompetitif perusahaan perusahaan, nggawe pelanggan kanthi komprehensif. lan nilai-nilai sosial, lan menangake pujian kanthi sebilangan saka pelanggan lan masyarakat sing akeh.

Produk utama:

Mesin Insertion Panasonic, Partter Insertion Panasonic, Mesin Penempatan Panasonic, Alat Placement Panasonic, Partner Feeder & Feeder Panasonic, Troli Feeder, SMT Squeegee lsp. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk, hubungi kita liwat alamat email ing ngisor iki, ngarepake kerjasama sampeyan!.

Email: nicolas@aismtks.com

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki